Hur vill du bo?

När jag var liten, och inte hade så stora bekymmer som jag har nu, så drömde jag om att bo i ett slott. Jag ville ha rustning som riddarna, och det skulle finnas damer i långa klänningar. Det var ett barns drömmar såklart, inspirerade av sagor och filmer. Idag är jag vuxen, men drömmar om hur jag vill bo har jag fortfarande. 

Det jag helst av allt vill göra är att bygga ett hus. Inte själv, utan med hjälp av någon som kan såklart. Jag har kollat på flera olika ställen där de säljer hus som https://www.movehome.se till exempel, och jag har också beställt hem ett flertal olika kataloger. Det jag kan säga efter att ha kollat är att det hade varit enklare om det bara fanns två typer av hus... 

Behöver jag två våningar?

Det finns hus med källare, utan källare, med vind, eller med två våningsplan... Hus i vinkel, sluttningshus och jag vet inte vad. Att välja är inte lätt! Men jag satte mig ändå igår och kollade hos Movehome och testade deras virtuella husbyggare. Det var lite skoj faktiskt att se hur huset förändras medan jag gör mina val. Man såg också hur priset förändrades i takt med att tillvalen klickades i. Det jag vet är att jag nog vill ha ett hus i ett plan, utan någon övervåning eller källare. Sen om det är rakt eller i en vinkel det spelar inte så stor roll. Huvudsaken är att jag en dag får ett hem jag kan kalla mitt eget. 

15 Oct 2019