Inte kul att drabbas av plötslig diarré

Något som är mindre kul att drabbas av, det är det plötsliga behovet att gå på toa och det typ NU! Om man drabbas av plötslig och akut diarré, så är det ju rätt så viktigt att ha koll på var toan är. Dock finns det en bra och snabb lösning mot detta och det är Hidrasec. Anledningen att man kan drabbas av diarré, är ju att man smittats via maten så att man typ blivit matförgiftad eller att man drabbats av virus och bakterier från andra. 

Det som Hidrasec kan göra, det är att normalisera vätskemängden i tarmen och i avföringen utan att påverka den tid det tar för tarminnehållet att passera ut ur kroppen.

Har du koll på var alla toaletter finns där du bor?

I dag finns det ju en del städer som satsar på detta med att ha offentliga toaletter. Det är ju bra att de finns. Mindre bra om de kostar en peng! En bra sak numera, det är att det finns en app att ladda ner i telefonen, som heter Toahjälpen. Den visar dig var den närmsta offentliga toan finns. Det är ju hur smart som helst! Man kan även lägga till egna toaletter själv. Bakom appen står Mag- och tarmförbundet som är en ideell organisation för personer med sjukdomar eller funktionsstörningar i matsmältningskanalen. Men det är ju bra för alla att veta exakt var den allra närmste toan finns, när nöden tränger på!

14 Dec 2021